Šiške

Šiške

 

Guste šiške do očiju u kombinaciji s dugom kosom čini se da će u 2017. biti pun pogodak.

Ako ste razmišljali o promjeni frizure, rezanju šiški, nećete pogriješiti. Da li bile one kratke iznad obrva ili pak poluduge da padaju na svaku stranu lica, pritom da otvore oči i oblik lica, prebačene na stranu ili prikopčane na stranu prema iza sve jedno.

One su idealne za brze frizure ispeglane na brzinu ili pak žene koje se bave sportom zavezan viski rep spuštene šiške i friz gotov. Idealne šiške određuju se prema obliku glave, ali više-manje stoje svima. Bitno je odabrati one koje će najbolje istaknuti prirodne crte lica te prikriti neke nedostatke. U svakom slučaju, ako se odlučite za šiške, treba se posavjetovati s frizerom koji tip šiški vašem licu najbolje pristaje.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem