Pramenovi „tigrovo oko“

Pramenovi „tigrovo oko“

Kamen poznat kao tigrovo oko, je kamen zaštite i samopouzdanje. Kamen izgleda preljepo, a kad se iste nijanse prenesu na kosu – izgleda fantastično.

Tako je još uvijek u zimskim danima prisutna tehnika bojanja „tigrovo oko“ . Karakteristični prelazi od zlatne, preko brončane te toplih čokoladnih nijansi . Što više nijansi ima, to kosa izgleda živopisnije i više podsjeća na kamen po kom je frizura i dobila ime. Za idealnu verziju potrebno je stopiti boje u istom tonu različitih nijansi te pramenovati kosu različitim debljinama pramenova u nijansi zlatne karamele. Rezultat je predivna a frizura dobiva jedan efekat više na blagim valovima.

Piše: Kristina Butek - Njega kose Tina

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem