Boje ružinih latica

Boje ružinih latica

Primjetili smo kako se sve više ove jeseni nekako uvlači roza boja u naše kose, perla od tamo roze, nježnog bisera, čistih tonova ili pak blijede isprano roze onako u različitim nijansama ružinih latica.

Zlatno roza već dulje vrijeme može se vidjeti kod slavnih osoba koje žele uvijek biti u trendu. Toplim odrazom svjetline u vašoj kosi preči granicu iz dosadne plavuše sa dodatkom toplog odraza svjetline nježne ružine latice. Zašto se ne bi i Vi osjećali posebni ženstveni i elegantni, malo luckasti a opet tako jednostavni.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem