Hit boje ovog ljeta

Hit boje ovog ljeta

Nova boja kose može donijeti drastičnu promjenu cijelog izgleda pa mnogi željni promjene upravo na prijelazu godišnjih doba biraju nove moderne nijanse.

Ove sezone izbor popularnih boja zaista je velik pa možete birati od platinasto plave, ljubičaste pa čak i intenzivno ružičaste i violet. Preporuka za mlađu dob, koja intenzivno prati trendove mladih zvijezda, su trend nijanse pastelnih boja. Drugi dio populacije žena isključivo se okrenuo intenzivnim hladnim tonovima sivo pepeljaste, metalik srebrene sa dodatkom plavog i lila odsjaja.

Morate znati da su to polutrajne boje, izdrže na kosi 3-5 tjedana jer se isključivo radi na prethodno izbIjeljenoj kosi. Doduše ove sezone je hit i prirodna sijeda kosa koju lagano možete održati šamponima ljubičastih ili plavih pigmenata, koji sprečavaju zlatni odsjaj.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem