Zaljubljena kosa

Zaljubljena kosa

Bliži se dan zaljubljenih, Valentinovo, i već se romantika osjeća u zraku, pa nema razloga zašto se ne bi osjećala i u Vašoj kosi.

A to  znači da  trebate izgledati lijepo ako vas suprug, partner ili prijatelj  pozove na romantičnu večeru. Zato uz lijepu odjeću, obuću, šminku nikako ne smijete zanemariti frizuru.

Sa modnim trendovima može se upotpuniti vaš cjelokupni dojam za taj dan. Duga ili kratka, svijetla ili tamna, ravna ili kovrčava, podignuta kosa ili samo spuštena, sve  mogu ostavljati dojam prirodnosti, ljepote, nježnosti, zavodljivosti, pritajenog seksipila ...

Osim što mogu biti savršene za prilike kao što su večera uz svijeće, nije tajna da je kosa jedan od najjačih zavodničkih aduta svake žene. Svaka ima potencijal za oblikovanje romantične, vjerujemo da će muškarac koji sjedi preko puta Vas, cijelu večer maštati o tome kako da opipa te kovrče ... Podignuta kosa i pristup Vašem vratu biti će vrlo lak - za njegove usne.

Zapamtite i frizura, kao i odjeća može ostaviti različite dojmove - od romantične do seksipilne. Na Vama je da se odlučite za pravu kombinaciju.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem