Karnevalska frizura

Karnevalska frizura

Svi znamo za poznati karneval u Riu, naš u Rijeci ...

Uoči najvažnijih dana karnevala  sve je dopušteno. Postati netko drugi, nije li to ludo i zabavno?! Biti glamurozan i primjećen?! Uz nekoliko pokreta ruku dodati par ukrasa od šarenog perja, kristala, tkanina, raznoraznih perika, svejedno dali su duge ili kratke i frizura za karneval je spremna.

Uz odabran motiv mogu pomoći i sprejevi u boji za kosu, pritom možete "postati crna vještica", "ledena kraljica" ili pak "pipi". Naravno postoje i maskare u boji, svima onima koji žele uz decentan znak proslaviti ove lude dane i neka vaš tulum počne.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem