Modni dodaci šešir i kapa

Modni dodaci šešir i kapa

Volite nositi šešire i kape ? Nikakav problem !  Šeširima i kapama možete se  poigrati i kao modnim dodacima za kosu.

Zimogrozni ne moraju strijepiti od loše frizure nego samo uzeti neki ovakav dodatak,  koji će upotpuniti kompletan look. Duga, ravna kosa idealna je frizura za vunenu kapu. Kapa će ovoj frizuri dati ono nešto „ekstra", razbiti monotoniju koju ravna kosa nekada nosi sa sobom. Šešir širokog oboda savršeno pristaje na dugu kosu sa šiškama, a ako se k tomu odlučimo za valovitu kosu, šešir će samo naglasiti ženstvenost ove frizure.

U ovom je slučaju šešir uistinu samo modni dodatak, tako da se možemo igrati njegovim bojama kako bismo naglasili boju kose. Kod kovrčave kose šešir će Vam samo priskočiti u pomoć budući da će se pokriti dio frizure koji vam je možda problematičan, a vaše će kovrče doći do izražaja. Ako se odlučite za šešir „muškog" stila bit će u protuteži sa ženskom stranom vaših kovrča i još više im dati na važnosti. Pletenica je frizura koja se prije par godina vratila na velika vrata.  Jedna od varijanti je opuštena ženstvena pletenica sa šeširom :)

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem