Kristina Butek

Jesen i šišanje

Nakon ljetnih dana, opuštanja i pomalog  nemara oko naših frizura, jesen nam vraća povratak u svakodnevnicu.

Kosa nakon ljeta

Nakon godišnjeg  odmora u moru i suncu, nastupa povratak svakodnevnici. Kako dobijemo predivan sjajan brončani  ten, za kosu to često ne možemo reći, jer ona ne izgleda baš tako. Jako sunce, more i vjetar značajno iscrpljuju kosu čineći je suhom, dehidriranom, neelastičnom, lako lomljivih vrhova i bez sjaja.

Tko god bi pomislio kako su samo podignute frizure svečane frizure zasigurno je u krivu.

U prostorijama Udruženja obrtnika Varaždin, varaždinskim obrtnicima frizerima djelatnici Ministarstva znanosti i obrazovanja Elisabetta Fortunato i Andrea Uroić, te članice radne skupine  Zdenka Mavriček i Kristina Butek predstavile su izradu strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije frizer prema modelu dualnog obrazovanja.

Tradicijske etno frizure

Tradicijske etno frizure značajan su hrvatske kulturne baštine dio i blago naše kulture koje se njeguje desetljećima. Naša  Slavonija s velikim entuzijazmom njeguje i održava tu baštinu, pa se svake godine u Vinkovcima održavaju seminari, edukacije i natjecanja, gdje se  pokazuju kompleksnost izrade etno frizura, vještina izrade  i na kraju krajeva očuvanje tradicije izrade takvih frizura.

Organski proizvodi za kosu

Danas su kupci sve više osviješteni o važnosti korištenja organskih proizvoda, čija temeljna  filozofija nas vraća u period kad smo imali dovoljno vremena da se posvetimo njezi kose na najprirodnije moguće načine, pritom koristeći esencije biljaka za pranje i osnovnu njegu.

Keratinko obnavljanje kose

Keratherapy tretmani za njegu i ravnanje kose postali su apsolutni hit u svijetu.

Šiške

 

Guste šiške do očiju u kombinaciji s dugom kosom čini se da će u 2017. biti pun pogodak.

Pramenovi „tigrovo oko“

Kamen poznat kao tigrovo oko, je kamen zaštite i samopouzdanje. Kamen izgleda preljepo, a kad se iste nijanse prenesu na kosu – izgleda fantastično.

Boje ružinih latica

Primjetili smo kako se sve više ove jeseni nekako uvlači roza boja u naše kose, perla od tamo roze, nježnog bisera, čistih tonova ili pak blijede isprano roze onako u različitim nijansama ružinih latica.

Hit boje ovog ljeta

Nova boja kose može donijeti drastičnu promjenu cijelog izgleda pa mnogi željni promjene upravo na prijelazu godišnjih doba biraju nove moderne nijanse.

Ljetne IN frizure za 2016.

Planirate li godišnji odmor provesti na moru uz kupanje, sunčanje i noćne izlaske isprobajte nekoliko ljetnih frizura koje su uvijek in.

Zaljubljena kosa

Bliži se dan zaljubljenih, Valentinovo, i već se romantika osjeća u zraku, pa nema razloga zašto se ne bi osjećala i u Vašoj kosi.

Karnevalska frizura

Svi znamo za poznati karneval u Riu, naš u Rijeci ...

Stranica 1 od 2

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem