jUrnebes

Ovaj predobar recept vučem od onih davnih dana kad je još bijeli šećer bio svakodnevna namirnica no male su ga preinake pretvorile u finu, sočnu i zdraviju poslasticu ispečenu u prikladnom kalupu povodom predstojećeg Valentinova.

Pred nama je posljednja ovogodišnja radionica jestivih poklona. Izrađujući sitne kolačiće iz kategorije sirove hrane igramo se okusima i oblicima s desetak i više prirodnih aroma i preljeva.

Ovaj mi je namaz već dugo golicao maštu, posebno u sezoni kad naša draga Maja s Pelješca nosi domaće neprskane limune pa nisam u stanju odoljeti a da ne kupim definitivno uvijek preveliku količinu, uvjerena kakao ću baš ovog vikenda isprobati onih nekoliko recepata s limunom na kojima piše  'obavezno probati'.

Paleo priča ide dalje, evo i trećeg nastavka.

Ovaj predobar recept vučem od onih davnih dana kad je još bijeli šećer bio svakodnevna namirnica no male su ga preinake pretvorile u finu, sočnu i zdraviju poslasticu ispečenu u prikladnom kalupu.

Vratimo se na paleo. Nakon što smo utvrdili da paleo nije mesna dijeta već svođenje prerađene hrane na minimum, krenimo korak dalje.

PALEO - ukusna ljubavna priča

O paleu se piše, o njemu se priča, kako se čini paleo bi u skoroj budućnosti mogao postati stil života za nas mesojede. Makrobiotika se tu nikako ne uklapa, no zato LCHF drži red s paleom a količina sljedbenika svakim se danom sve više povećava. I beneficije takve prehrane sve su naglašenije.

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem