Unite Gallery Error:

Gallery with alias: good_photo not found

Ulaganje u kvalitetnu i profesionalnu fotografiju ključna je komponenta uspješne online prezentacije

Ulaganje u kvalitetnu i profesionalnu fotografiju ključna je komponenta uspješne online prezentacije

Popularnost prvenstveno vizualnih društvenih platformi kao što su Instagram, Snapchat i Facebook pokazuje jednostavnu istinu:

Internet je prvenstveno vizualni medij! Svatko s osnovnim zanimanjem marketinga reći će vam da je sadržaj kralj "content is a king", no s razvojem digitalnog marketinga, vizualni multimedijalni oblici sadržaja postali su primarno sredstvo komunikacije između poduzeća i kupaca, dobra fotografija zaista priča 1000 riječi, dok se niska kvaliteta amaterske fotografije zaista loše odražavaju na opću sliku tvrtke, njezin vizualni identitet, imidž, pa i na posao u cjelini.

Za Vaš digitalni marketing to znači da čak i ako nudite najbolji sadržaj, ukoliko on nije vizualno dobro zapakiran korisnici se neće njime baviti, a dobra kvaliteta vaših fotografija odnosno vaše vizualne prezentacije na internetu govore vašim potencijalnim klijentima da radite s razinom profesionalnosti i da u svemu što radite dajete predanost kvaliteti.

Izuzev kvalitete prezentacije vas, vaše tvrtke, vaših proizvoda ili usluga koju dobivate kroz profesionalnu fotografiju, kao najveću prednost, vrijednost i benefit koji možete dobiti kroz profesionalnu fotografiju je sposobnost fotografa, da kroz fotografiju iznese, prenese i plasira emociju. Donašanje odluke o kupnji nekog proizvoda ili usluge ne odvija se na racionalnoj, već na emocionalnoj razini kupca, stoga svaka "prodajna" ili "promocijska" fotografija mora biti emocija, a ne informacija, a to je već posao za profesionalca, a ne amaterski uradak. Fotografija koja je emocija, a ne informacija zasigurno će najautentičnije vizualno potkrijepiti sve vrijednosti i benefite vašeg branda, i biti će zasigurno vaša konkurentska prednost! 

Studije pokazuju da vizualni sadržaj uvelike utječe na privlačenje i zadržavanje korisnika na društvenim mrežama gdje se akceptiranje ogromne količine sadržaja mjeri u sekundama. Kada ljudi čuju informacije, zaboravljaju 10% u roku od tri dana. Kad vide informacije, sjećaju se 65% tri dana kasnije, i upravo u tome leži moć vizualne percepcije, ali i emocije koju ona za sobom ostavlja. U moru internetskoj sadržaja informaciju ćemo zaboravi, ali emocija nam ostaje jer nju osjećamo. Dobra vizualna prezentacija Vaše tvrtke na društvenim mrežama je imperativ. Fotografije su moćne, pričaju priču, nadahnjuju i uvjeravaju!

Ukoliko trebate izradu Vaše osobne poslovne fotografije, fotografiranje poslovnih prostora, ureda, pogona, product fotografija izrađena za potrebe Vašeg web shopa, obratite nam se s povjerenjem na 092 291 78 78 ili sve opširnije informacije potražite na www.vop-promidzba.hr

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem