Termografija u Poliklinici Nanna

Termografija u Poliklinici Nanna

 

Poliklinika za ginekologiju i opstetriciju te psihijatriju NANNA vrlo uspješno proširuje svoje usluge na korist i ženskih, ali i muških pacijenata.

Naime, velika novost u pružanju usluge je termografija dojki, štitnjače, prostate, zglobova i drugih organa smještenih ispod kože. Radi se o potpuno neinvazivnoj, neštetnoj , netoksičnoj, jeftinoj i lako dostupnoj metodi otkrivanja malih promjena u strukturi tkiva koja se bazira na mjerenju temperature vlastitog tijela. Time se  ta metoda razlikuje od ostalih jer UZV i mamografija te nuklearna magnetska rezonanca i CT zračenjem prema tijelu dijagnosticiraju problem dok je kod termografije smjer suprotan- naše tijelo zrači toplinom prema aparatu koji to zračenje registrira. 

Ta je metoda korisna kod dijagnoze procesa na dojkama manjih od 0,5 cm kao i procesa u tkivima štitnjače ili prostate. Ukoliko se na nekom organu počinje stvarati karcinom ,termografija uočava porast temperature toga dijela tijela tako da otkriva promjenu u malom stadiju. Termografiju u našoj poliklinici radimo u suradnji sa primarijusom Zvonimirom Zore, dr.med.spec.onkoplastične i opće kirurgije iz Instituta za tumore u Zagrebu.  Slijedeći termin za koji se možete naručiti je 27.06.2019.  na naš telefon 042/200-081. Više o Poliklinici Nanna možete pronaći  OVDJE.

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem