dr. Martina Jerbić Cecelja

Ulipristal acetat  sprečava ili odgađa ovulaciju ovisno o vremenu u kojem je uzet.  To je nehormonska pilula koja može djelovati unutar 120 sati ( 5 dana) od nezaštičenog spolnog odnosa.  Ukoliko se ovulacija već dogodila UA nema učinak na sprečavanje začeća. Stoga ona ne spada u abortivne  već kontraceptivne metode regulacije plodnosti.

Spolne bradavice su manje ili veće izrasline na koži i sluznicama koje se prenose spolnim putem , a uzrokuje ih humani papiloma virus ( HPV,  najčešće niskog rizika). One se pojavljuju kao šiljaste bradavice ili kondilomi ( condylomata accuminata), ravne bradavice ili kondilomi ( condylomata plana) i papulozne bradavice ili kondilomi ( condylomata papulosa). 

Menopauza

Menopauzu definiramo kao posljednje krvarenje u životu žene i smatramo je prirodnim procesom.

Poremećaji orgazma u žena

Statistički , svaka peta žena ima poremećaj ili nemogućnost postizanja orgazma prilikom seksualnog odnosa. Čak 10% žena prvi orgazam doživljava u trudnoći.

Miomi

Miomi su najčešći benigni tumori maternice koji se javljaju u 25% žena.  Da li će žena imati simptome ili neće, ovisi o  položaju mioma   unutar maternice te o njegovoj veličini.

Termografija u Poliklinici Nanna

 

Poliklinika za ginekologiju i opstetriciju te psihijatriju NANNA vrlo uspješno proširuje svoje usluge na korist i ženskih, ali i muških pacijenata.

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem