Dnevnik Dotepenke

L˝amour

Zaljubila sam se i odmah nestala. Klasika. Kad se zaljubiš metneš ružičaste naočale i tri mjeseca idealno. A, onda ih skineš i nije ti jasno kud je nestala la rouge. Eto. Trebalo je tri i pol godine da se zatelebam u Varaždin.

HDZ je pobjedio na izvanrednim izborima, Donald Trump je predsjednik Amerike, novi predsjednik SDP-a je Davor Bernardić, Hrvatska je izgubila finale Davis cupa. Dokazi da nije gotovo dok nije gotovo. SDP je na dlanu dobio izbore i uspio ih izgubiti; smijali smo se Trumpu jer se bedak uopće kandirao; u sdp- u su favoriti bili Orsat i Ostojić; Čilić je u odlučujućem meču vodio 2:0. I na. Na kraju ispalo kao da se svijet pa i mi najeo mesa sa salmonelom.

Barbara, nimfe, Baroque ... mi

Vlada je pala, kamate za kredite Hrvatskoj su narasle, Hrvatska je bila odlična na europskom prvenstvu ali je ipak izgubila u osmini finala, Sabor se raspušta, Englezi izlaze iz Europske unije, Island je pobjedio Englesku, izbori su u rujnu ...

Eurosong i urote

Jesam li ja nešto propustila? Zmotana jesam i baš ne gledam često globus ali valjda je Ukrajina još uvijek u Europi, a Australija u .... no u Australiji.

Izmaglica i velike žene

A, ne nisam Vas zaboravila. Niti Vas izbjegavam. Nije istina da Vam nemam što reći. Niti poreći ono što sam ranije govorila.

Sretna Nova

Sretna Nova

Sve je novo – godina, hrvatski premijer, saborski zastupnici, ime onog dućana, na kraju one ulice prema ...nekud... aha – je – sve je novo.

Snaha i tast

Najstarije zanimanje na svijetu postalo je najučestalije. Nekome unosno, nekome ne. Prostitucija na sve strane.

Čarobnjak iz Oza

Klanovi, svi se kunu da govore istinu u lice za razliku od protivnika, noževi u leđa, olajavanje bez kraja, preko leševa do pobjede – Big brother ili predizborna kampanja?

Gospoda i GOSPODA

Volim svoju kuću. Volim svoj breg. Volim brda koja gledam kroz prozor dok pišem ovaj tekst.

Migranti, zidovi i vlak do Zagreba

Svi smo mi obični licemjeri. Ili barem većina od nas – ljudskog roda.

Lijepa naša

Ne mogu vjerovati da sam se prvi put rasplakala na hrvatsku himnu.

Mobitel ili život

Jedna mi stvar nije jasna. Tvrdnja da je Varaždinska županija najkonkurentija Županija u Hrvatskoj. Istina, ne znam koji su parametri izračuna za takvu tvrdnju, ali dovoljno je okrenuti se oko sebe i sve vrišti da je riječ o nekakvoj zabuni.

Zašto bi zaradili varaždinski obrtnici kad mogu međimurski? Nesebično razmišljajući o dobrosusjedskim odnosima, Varaždin se odrekao starta zadnje etape utrke Tour of Croatia i prepustio ju Sv. Martinu na Muri.

Žena je ženi - VUK

Obilježili smo 8.Mart ili ti Dana žena. Svi znamo da je ravnopravnost spolova samo na papiru, da žene za isti posao dobivaju manju plaću, da se od njih očekuje da budu dame na ulici, domaćice u kuhinji i kurve u krevetu.

Stranica 1 od 2

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem