Mala škola za pse i njihove vlasnike

Suživot sa dva ili više pasa

Većini vlasnika u nekom emotivnom trenutku svane ideja o nabavci drugog psa. Da li je razlog pomisao na to da je psu dosadno kad je sam ili bilo bi slatko kad bi bili dvoje. Ideja je zanimljiva dok je donesena na razuman i priseban način u zadovoljavajućim uvjetima. 

Hotel za pse

Dolazi nam najljepše doba godine i naš dugo očekivani godišnji odmor. Imate psa i želite da on ide na godišnji odmor, školu ili samo da se odmori od svakodnevnice.

Bicikl i pas

Proljeće je konačno u zraku, mirisi nas zovu na akciju, kako nas tako i Vaše ljubimce. Nakon zime stigli su dani kada ćemo više boraviti u prirodi i zasigurno se uputiti na vožnju biciklom. Na ovakvu vožnju svakako povedite i svojeg ljubimca, a ja ću Vam ukratko objasniti kako da vaši rituali postanu i njihova navika i ugodan dio dana gdje će se mentalno i fizički izmoriti u punom smislu te riječi.

Kako odgojiti sretno štene u stanu

Stigao je dan da upoznate malo bolje moj put te ću Vam kroz svoju priču pokušati objasniti kako bolje razumjeti svojeg ljubimca. Osim ljubavi prema svim živim bićima nisam imao dublji kontakt s životinjskim svijetom dok se prije par godina nisam odlučio potruditi istražiti način na koji oni razmišljaju, kontaktirajući prijatelje, poznanike koji se bave psima te literaturom dostupnom u knjižarama, bakinim ladicama, internetom i edukacijom.

S obzirom da počinje sezona bacanja petarda, postavlja se pitanje: plaše li se vaši ljubimci petarda i pucnjave ili ni njima ni Vama to razdoblje ne predstavlja nikakav problem? To je moja prva tema te ću Vam kroz svoje iskustvo s ostalim vlasnicima probati objasniti kako da naviknete psa na zvukove koji su uobičajeni u blagdansko predbožično i novogodišnje vrijeme, a nekim psima predstavljaju pravu noćnu moru.

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem