Prva pomoć - Čišćenje Internet preglednika

Prva pomoć - Čišćenje Internet preglednika

Vrlo često se desi da Vam Internet preglednik “poludi”... da se otvaraju razne stranice koje niste ni tražili a kamoli da ih želite.

Postoji puno programa za uklanjanje nametnika i sličnih neželjenih programa. No... često je zanemaren najjednostavniji oblik pomoći koji vrlo često pomaže.

Čišćenje Internet preglednika tj. Reset istog’
- Mozilla Firefox

 

Čišćenje Internet preglednika tj. Reset istog’
- Google Chrome

 

Da prevedem: Ovim postupkom resetirati ćete početnu stranicu (opaska autora: lako je vratite), novi tab, tražilice i tabove. Isključit će se svi dodaci i očistiti privremene datoteke, poput kolačića. Vaši favoriti, povijest pregledavanja i spremljene zaporke... ostati će netaknuti.

Naravno... ukoliko ova metoda ne pomogne... obratite nam se za dijagnozu i popravak.

Izvor:Alpha_M

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem