Naslovna  /  Kolumne   /  Keratinko obnavljanje kose

Keratinko obnavljanje kose

Keratin je primarni sastojak kose, jaka zdrava kosa, zahtjeva balans između vlage i kovrčanja kose. Jer ne samo da neobuzdane i suhe kovrče čine glatkim, sjajnim i zdravim nego i hrani našu kosu keratinom koji je sastavni dio kose, kože i noktiju, dakle potpuno bezopasan, a tako fantastičan tretman.

Keratherapy keratinski tretmani dolaze u nekoliko varijanti, Extreme Renewal za vrlo suhu i kovrčavu kosu koja izgleda potpuno neobuzdano, Intense Renewal za suhu, valovitu i tretiranu kosu te Color Lock &Smooth za svaki tip kose.

Učinak tretmana traje tri mjeseca, naravno uz pravilnu njegu kasnije, ovdje je vrlo bitno spomenuti kako šamponi i regeneratori dostupni u trgovinama na svakom koraku sadrže sodium klorid i sulfate koji dodatno isušuju kosu, a da toga nismo ni svjesni, stoga uvijek napominjem, koristite profesionalne preparate koje možete potražiti u salonima koji rade tretman keratina.

Keratherapy keratinski tretmani za kosu postali su traženiji tretmani od bojanja za kosu jer učinak nakon tretmana je zaista perfektan. I nakon nekoliko pranja kose ostaje ravna zaglađena, sjajnja i na dodir puna.

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja