Naslovna  /  Najave&događanja   /  Joga dan u Maruševcu – “Let yourself shine”

Joga dan u Maruševcu – “Let yourself shine”

Joga studio Šareni slon poziva vas da uronite u prirodu na jedan cijeli dan, provedete dan na otvorenom, u prekrasnom okruženju šume i planine Ivanščice. Dođite uživati u momentima potpune prisutnosti, introspekcije i refleksije, u kojima ćemo pomoću prekrasnih alata koje joga nudi imati mogućnost povezati se više sa vlastitim bićem, i na taj način ga poštivati u onoj mjeri u kojoj zaslužuje.
Iskustvo je nezaboravno zahvaljujući domačici Amandi što nam je ponovo omogućila okupljanje na njezinom imanju u Maruševcu blizu Varaždina.  Old Oak house http://oldoak.house
Lakše je kada dijelimo, zajedno stvaramo, dišemo povezujemo se međusobno, sa prirodom i sa dijelom sebe koji često zaboravljamo, a to jest naša intuicija. Pridružite nam se bez obzira na jogijsko iskustvo i razinu prakse i stil koji prakticirate ili ne prakticirate. Joga je pogodna za svakoga i nema ograničenja. Program je raznolik, no ima dosta vremena za opuštanje, časkanje ispod drva, upijanje vitamina D, sunčeve energije, šetnju, kupanje u otvorenom bazenu – protočnost i element vode.
PROGRAM :
8:30 –10:00 KRIYE, MORNING FLOW SAT + MEDITACIJA
10:00 – 11:00 ZDRAVI DORUČAK
11:00 – 13:00 SLOBODNO VRIJEME, ŠETNJE, SUNČANJE, RAZGOVORI, ODMOR, BAZEN
13:00 – 14:00 -PRANAYAMA, DEEP RELAXATION
14:00 – 15:00 VEGETARIJANSKI RUČAK
15:00 – 16:00 SLOBODNO VRIJEME, ODMOR, RAZGOVORI, ŠETNJE, BAZEN
16:30 – 18:00 PARTNER YOGA
Mantramo da nam dođe sunčan i lijep dan, kao što je i bio svake godine do sada. Nadamo se Kreaciji da će nas utopliti i ujediniti zajedno.  Ako će nas ipak dočekati loše vrijeme , nažalost ćemo otkazati događaj, obzirom da će biti na otvorenom. PRIJAVE su obavezne i vrijede one koje su potvrđene do popunjenja kvote, stoga požuritee i ne propustite ovu čaroliju. sarenislon.vz@gmail.com. Vanja 0993010822, Radionica: 40 e, Veselimmmo se!! Namaste!!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja