
Hrskava krilca s limetom i korijanderom – za svaku priliku
Možeš ih poslužiti uz sezonsku salatu i krumpiriće, a uz njih će dobro pristajati i lagani umak od vrhnja ili jogurta.
Sastojci:
- 1 kg pilećih krilaca
- 3 žlice brašna
- sok jedne limete
- 2 žlice maslaca
- 3 žlice nasjeckanog korijandera
- jalapeño papričica
Priprema:
1. Krilca posoli i popapri, a potom ih umoči u brašno.
2. Posloži ih na lim obložen papirom za pečenje i pusti ih da odmaraju dok se pećnica zagrijava na 200 stupnjeva.
3. Peci ih 20-25 minuta s jedne strane, a potom ih preokreni i peci još 10-ak minuta.
4. Pomiješaj rastopljeni maslac, sok limete, korijander i nasjeckanu jalapeño papričicu.
5. Pečena krilca premaži pripremljenom smjesom, ocijedi višak i posluži odmah!
Izvor: gastro.24sata.hr
Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i Vaši prijatelji. Podijelite ga, isprintajte ili pošaljite e-mailom!
Share