Naslovna  /  Sponzorirano   /  Detalji su bitni! Iskoristite sve blagodati proljeća i za Uskrs uljepšajte svoj dom!

Detalji su bitni! Iskoristite sve blagodati proljeća i za Uskrs uljepšajte svoj dom!

Kod uređenja doma posebna pažnja poklanja se detaljima jer oni domu daju osobnost i posebnost te ga čine ugodnim za boravak! Budi se priroda i dolazi proljeće s paletom živih i veselih boja, pa i svoj dom možete urediti detaljima i dekoracijama u skladu s bojama proljeća. Cvijeće je uvijek pravi odabir za to!

Najljepša stvar kod ovog blagdana je uvijek veselo druženje oko raskošno uređenog stola s obitelji i prijateljima.  Budući da se bliži Uskrs, cvjećarnica Dea Art Viola pripremila je ponudu raznih prigodnih dekoracija.  Andreja Jug vlasnica cvjećarnice Dea art Viola sugerira nam kako možemo ulazna vrata ukrasiti vienčićem koji odiše proljetnim motivima u kombinaciji s pokojim zečićem ili šarenim jajetom. Takav detalj mami osmijeh na lice već pri dolasku u Vašu kuću govori nam Andreja! Osim vjenčića u ponudi imaju i proljetne vrtiće te uskrsne aranžmane za stolove i razne druge uskrsne dekoracije.

Dekoracije za dom rade i po Vašim željama, jer ukusi su različiti, a Dea Art Viola tu je da Vaše ideje i zamisli pretvori u stvarnost!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja