Nije novost da su kućne biljke vrlo važne za zdravlje ljudi. Među brojnim prednostima jedna je vrlo impresivna - uklanjaju toksine iz zraka. NASA je, s obzirom na interes za poboljšanje kvalitete zraka, obavila jedno istraživanje. Zaključak je da i list i korijen biljke imaju veliki utjecaj na smanjenje razine toksičnih isparavanja.

Nerijetko se dogodi da pretjeramo u pripremi hrane za obiteljski ručak i onda se danima opterećujemo s prenamjenom ostataka. Najmanje brinemo kada ostane pire krumpira jer ga sljedeći dan možemo zapeći, pretvoriti u krokete ili juhu.

Čokoladna poslastica s rižom

Ovaj desert s rižom možeš poslužiti topao, uz strugotine čokolade, ili ga podijeliti u posudice i rashladiti. Dobro će pristajati uz orašaste plodove poput pistacija i tostiranih lješnjaka, kao i uz žlicu lagano tučenog slatkog vrhnja.

Vibela Design rezultat je velike kreativne energije, ljubavi prema retro i vintage modi, šivanju i odjeći sa pričom vlasnice Ivane Filipović.  Osim odjeće za žene, Ivana obožava izrađivati i odjeću za male princeze kojima ovog puta posvećuje prvu cjelovitu kolekciju pod nazivom "Lollipop".

Zlatni puzavac (Epipremnum aureum), višegodišnja je penjačica, sjajnih scrolikih listova, prošaranih bijelim ili žutim uzorcima. Često se uzgaja kao sobna biljka u mnogim domovima, ali je prisutna i u uredima i javnim ustanovama. 

Stranica 1 od 254

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem