Kavana Les Zezous

Smještena u samom srcu grada Varaždina. Ovo je savršeno mjesto za odmoriti dušu i popit omiljeno piće.

Svi ste pozvani ovaj petak 14.09.2018. od 21h na "BACK TO 90´tis party" uz muškat pjenušavi rose & Astoria wines gratis degutacije. Sviraju nam Kay Zrill & Pintha in DaHouse

Kvalitetan i dobar san neophodan je svakom živom biću i nužan za svakodnevno funkcioniranje. Zahvaljujući spavanju mozak se regenerira, te se postiže hormonski balans u organizmu.

Koračajući sa sinom prvašićem prema školi, na njegov velik dan, prvi dan njegova osnovnoškolskog obrazovanja i  kćerkom „petašicom“, također na velikoj životnoj prekretnici, nisam se mogla ne zapitati… Što očekujem u ovoj školskoj godini i od školovanja svoje djece općenito?

Nakon ručka, najslađe je opet jesti pa predlažemo ovaj brzi kolač s jogurtom

Stranica 1 od 278

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem