Lazanje od tikvica s niskim udjelom ugljikohidrata, bez pšenice i glutena, a pune povrća idealan su ljetni ručak nakon kojega ti ni najmanje neće nedostajati tjestenina!

Dok uživate u sunčanim danima, prekrasnom zelenilu i cvijeću te se radujete godišnjem odmoru, mnogi se, nažalost, muče sa sezonskim alergijama. Naime, proljeće i ljeto mogu biti mrska godišnja doba za osobe koje pate od alergija na različite trave, ambroziju i pelin.

Hortenzija (Hydrangea spp.), cvatući je grm, velikih okruglih cvatova koji pridonose raznolikosti i bogatstvu ljetnog vrta. Obilje kultivara različitih boja, oblika i veličina cvjetova, omogućuje pojedinačni uzgoj ili u skupinama, te u posudama.

O potencijalnim opasnostima koje se kriju prilikom kupanja djece u vodi – moru, rijeci, bazenu čak i u kadi svakodnevno smo bombardirani sa svih strana.

Na sjednici održanoj dana 29.06.2020.g. Upravno vijeće HZZ – a  donijelo je odluku o stavljanju van snage Odluke o privremenoj obustavi dijela programa mjera aktivne politike zapošljavanja, a koja je donesena na sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 20.03.2020. godine.

Stranica 1 od 288

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem