Osim što su bliski rod, tete imaju važan utjecaj na dijete, potpuno drugačiji od onog koji imaju roditelji, a ipak značajan. One s mališanima svojih braće ili sestara mogu razviti jedan poseban odnos.

Među sve više načina kojima se porođaj želi učiniti što bezbolnijim, svoje mjesto ima i rajski plin. U svojoj ga rađaonici, s ciljem da poboljša uvjete rađanja, od kolovoza koristi i Županijska bolnica Čakovec.

Jesen nam je došla, a s njom i recepti za comfort food poslastice koje su odličan izbor za hladne jesenske dane kad se poželite ušuškati u toplini doma. Zbog toga donosimo najbolji recept za idealnu jesensku poslasticu - mirisne rolice s cimetom koje će se topiti u Vašim ustima.

Ako moramo izdvojiti najbizarniju među lončanicama, onda je to stapelija – došljakinja iz južne Afrike. Ova relativno neugledna mesnatica razveselit će Vas u drugoj polovici ljeta ‘svemirskim’ cvjetovima pa ju mnogi zovu i šerifovom zvijezdom ili zvjezdačom. No tu tek počinje najzanimljiviji dio priče o ovoj egzoti.

Malo je poznata činjenica da naziv za marmeladu potječe od portugalske riječi za dunju – marmeleiro. Tako se marmelada isprva pravila od dunje. Zbog mirisa i okusa, ove slasne voćke imaju puno više potencijala.

Domaća su peciva izvrstan doručak i večera, a savršeno će se uklopiti i u Vaš bogat nedjeljni jelovnik. Zapravo nema puno posla, no tijesto ipak treba odstajati kako bi bilo  pahuljasto i mekano.

Stranica 1 od 237

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem