Animirani filmovi oduvijek su bili oblik medija u kojem djeca najviše uživaju. Prilagođeni njihovom uzrastu, njihovim zanimacijama i ukusima, mogu biti idealan izvor uz koje će djeca nesvjesno učiti i primati snažnu odgojnu poruku. Zato u nastavku donosimo popis sedam najboljih klasičnih animiranih filmova svih vremena, uz napomenu što pojedini film čini idealnim za dječje gledanje.

Oreo kora prekrivena je slojem bundeve, zatim slojem sira i na kraju bogatim čokoladnim ganacheom. Prava jesenska poslastica!

Bakin desert: Riža na mlijeku

Recept smo pronašli u kuharici staroj gotovo pola stoljeća, zbog čega je i način pripreme pomalo arhaičan, ali je možete uz pokoji dodatak pretvoriti u izvrsnu slasticu.

Kolač od jogurta stari je gost naših kuhinja. Neki ovaj biskvit vole jesti bez ičega, neki će u njega ubaciti voće, a ima i onih koji obožavaju njegovu varijantu s čokoladom. Danas vam donosimo upravo taj recept. U nastavku provjerite kako se radi brzi kolač od jogurta s dodatkom čokolade.

Upravo je to prilika kada nam sama priroda daje neke od najljepših dekoracija, a mnoge od njih vrlo lako i brzo možemo uklopiti u svoj dom. Osim što za njihovo stiliziranje treba svega nekoliko minuta, većina njih dostupna je i tijekom šetnje prirodom.

Stranica 1 od 245

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem