Ništa vam tako teško ne pada kao bolno grlo i teško gutanje, koje je popraćeno kašljem i kihanjem? Priroda je već odavno osmislila najbolje rješenje za ovaj problem!

Oreo keksići

Brzi i odlični keksi uz dodatak Oreo mrvica. Jedini recept za keksiće koji ćete ikad trebati.

Brzinske palačinke od banane

Od jedne banane i dva jaja možeš napraviti dovoljno palačinki za dvije osobe. Što čekaš?

Deserte u obliku kuglica volimo najviše upravo zbog jednostavne pripreme i divnih kombinacija koje možete kreirati i sami.

Uz Gospodina Savršenog, izbora najsimpatičnijeg para, velike modne revije i pregršt zabavno-glazbenog programa - završili su 8. po redu Dani vjenčanja u Varaždinu.

Stranica 1 od 254

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem