Zamislite svijet bez vitamina i minerala. Svijet, u kojem je proizvodnja i prodaja prirodnih lijekova kažnjivo djelo. Trgovine, pune genetski modificiranih proizvoda bez oznake GMO. Krave, koje moraju biti tretirane sa genetski modificiranim hormonima rasta sa dodatkom antibiotika. Hranu, koja da bi dospjela na police trgovina, mora biti podvrgnuta zračenju. Mislite, da je to scenarij još jednog sci-fi filma? Griješite! Ovo je naša bliska budućnost!

Generacija nazvana milenijalci danas su mladi roditelji koji koriste “pametnu” tehnologiju u podizanju svojih beba.

Genijalna namirnica, i moja najdraža zamjena za meso, su šampinjoni i gljive načelno. Neke gljive (npr. bukovače) teksturom podsjećaju na meso pa su odlične pohane ili kao zamjena za meso u vege burgerima. Često ih pripremam samo na naglo na roštilju, a tako su pripremljene i u ovoj laganoj obrok-salatici

OPG Lukač u Lužanu Biškupečkom i ove će godine nastaviti s tradicijom uprizorenja živih jaslica.

Kako je već ranije najavljeno Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin organizira pet besplatnih seminara za obrtnike. Prvi seminar pod nazivom „POREZNE I RAČUNOVODSTVENE OBVEZE OBRTNIKA PAUŠALISTA“ održava se 9. siječnja (srijeda) s početkom u 17 sati. u dvorani za sjednice na II. katu Obrtničkog doma u Varaždinu, Kukuljevićeva 13.

Kako bi vam Božićna zvijezda uljepšala božićne blagdane, kod kupovine odaberite dobro razvijenu biljku s mladim cvjetovima, a uz par trikova osigurajte da i sljedeće godine uživate u njenoj ljepoti.

Stranica 1 od 216

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem