Kako podići živicu od lavande?

Kako je i sama lavanda uglavnom jednostavna za uzgoj, tako je i živicu lavande veoma jednostavno podići i održavati.

Jačanje imuniteta bitno je tijekom cijele godine, a u posljednje vrijeme svjedoci smo razorne moći novonastalog virusa koje ima na naš imunološki sistem i organizam u cjelini. I dok se neki odlučuju za preparate iz ljekarni i drogerija, mnogi se okreću proizvodima koje nam je podarila majka priroda i za koje nije potrebno izdvojiti veće količine novaca.

Kako zamrznuti banane?

I u tvojem su kućanstvu banane zasigurno veoma važna namirnica. Mnogi ih vole jesti same po sebi, korisne su za izradu mnoštva slasnih recepata poput palačinki ili banana kruha, a veoma mnogo ljudi koristi ih i kao bazu za svoje smoothieje.

Deserti iz blendera će ti promijeniti život, posebice ako nemaš puno slobodnog vremena ili ga ne želiš potrošiti na pripremu deserata.

Koronavirus sve nas je zatvorio u domove. Prisiljeni smo biti sami sa sobom ili sa svojim ukućanima na malom prostoru, 24 sata dnevno. Izolacija za mnoge nije lagana i što dulje traje, svi su zabrinutiji za zdravlje i egzistenciju, a na površinu izlaze razni strahovi i emocije.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović potvrdio je na današnjoj presici da danas na snagu stupaju dvije odluke po kojima će se moći otvoriti određeni dućani. Prva je vezana za trgovine vezane za tržnice.

Stranica 1 od 269

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem