Parkovi u Dravskoj šumi posadili deset lipa koje će služiti za pčelinju ispašu

Parkovi u Dravskoj šumi posadili deset lipa koje će služiti za pčelinju ispašu

Parkovi su na zamolbu pčelarskog društva posadili deset stabala lipa u Dravskoj šumi u blizini streličarske livade koje će služiti za pčelinju ispašu koja se nadopunjuje sa postojećim šumskim raslinjem.

Pčelarsko društvo Varaždin postavilo je ogledni pčelinjak, a planira se i postava montažnih objekata za pčelarsko druženje i edukaciju novih pčelara i djece. - Rado smo se odazvali ovoj korisnoj akciji, jer smo svjesni važnosti pčela i šume te njihove važne uloge u našem ekosustavu. Uvijek ćemo podržavati slične akcije koje su važne za očuvanje okoliša, posebno koje educiraju djecu i mladež o zaštiti prirode – rekao je direktor Parkova Alen Runac.

 

Izvor: evarazdin.hr

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i Vaši prijatelji. Podijelite ga, isprintajte ili pošaljite e-mailom!

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem