Bilje i dom

Bilje i dom

Ideja za razmještaj biljaka u životnom prostoru nikada dosta. Kroz fotografije vam donosimo primjere uređenja doma živim zelenilom.

Osim skladnog interijera, namještaja u određenom stilu i boja koje volite, domovi su sve češće ukrašeni biljem. Osim što zelena boja pozitivno djeluje na našu podsvijest, bilje oživljuje i oplemenjuje prostor. Također, neke biljke imaju mogućnost filtriranja negativnog zračenja u domu.

 

Dnevna soba više nije jedini prostor u domu gdje ljudi postavljaju svoje bilje. Sve češće možemo primjetiti da su čak kuhinje, kupaonice, hodnici ili pak radne sobe ukrašene biljem.

 

Za postizanje dinamike u prostoru, ukrasi, tegle i drugi detalji se nerijetko postavljaju na različite visine, police, po zidovima..

 

Ne postoji definirana i više ili manje prihvatljiva opcija posudica ili tegla za bilje. Budite kreativni!

Za prave hrabrice – svoju džunglu možete preseliti i van životnog prostora, na dvorište ili balkon.

 

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i Vaši prijatelji. Podijelite ga, isprintajte ili pošaljite e-mailom!

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem