Duh adventa zavladao gradom! Jeste li već prošetali centrom Varaždina?

Duh adventa zavladao gradom! Jeste li već prošetali centrom Varaždina?

Iako se Varaždin trenutno doima tužnim i praznim zbog loše epidemiološke situacije, zatvorenih kafića i restorana, adventskim dekoracijama okićen centar grada oživio je blagdanski ugođaj i razveselio šetaće.

Turistička zajednica Grada Varaždina od 27.11.2020.- 06.01.2021. najavila je Advent prilagođen trenutnoj situaciji. Na razini cijele Hrvatske vrijede nove mjere za suzbijanje širenja epidemije koronavirusa, a jedna od mjera je i zabrana adventskih sajmova,  pa ćemo ove godine ostati bez glazbenog programa, kobasica i kuhanog vina, no ne i bez božićnog ugođaja.

Povijesna gradska jezgra uređena je u blagdanskom duhu, ugostiteljska ponuda na Korzu i Stančićevom trgu bit će smanjena i prilagođena, uz pridržavanje svih propisanih mjera. Izlagači s prigodnom božićnom prodajom u ograničenom broju, bit će smješteni u Gajevoj ulici dok će na Trgu slobode izlagati varaždinski obrtnici, članovi Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin.

Klizalište koje bi trebalo početi s radom 04. prosinca u prilagođenom obliku postavljeno je na Kapucinskom trgu, a strogo će se kontrolirati broj klizača u skladu s aktualnim preporukama. Iz TZ grada Varaždina najavljuju kako će Covid redari brinut o poštivanju svih propisanih mjera, a građane se moli da, kako bi zaštitili sebe i druge, ostanu odgovorni i poštuju preporuke, drže razmak, pravilno koriste maske i redovito dezinficiraju ruke.

 

Item 00 000 0000 010 018 019 021 024 025 03 07 09

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem