Biljke i životni ili poslovni prostor

Biljke i životni ili poslovni prostor

Dokazano je da nas biljke čine zdravijima, ali i sretnijima. Unesite život i obojajte svoj poslovni prostor ili dom.

Biljke u prostoru, osim što su vizualno lijep detalj, osvježuju zrak i očišćuju prostor uklanjajući toksine. Zelena boja blagotvorno djeluje na čovjeka, dajući osjećaj smirenosti, a zelenilo u domu indirektno doprinosi sreći. Priroda i bilje pozitivno utječu na naš imunitet i pomažu kod smanjenja stresa, nakon užurbane svakodnevice i svih obaveza.

Dokazano je da poslovni prostor koji je ukrašen biljem, odiše pozitivnijom radnom atmosferom dok biljke dobro utječu na produktivnost ljudi. Prisutnost sobnog bilja pomaže i kod izlječenja bolesnika. Gledanje u biljke ili prirodu smanjuje negativne emocije i inspirira ljude na empatiju, pozitivnu promjenu i promišljeno ophođenje prema samome sebi, ali i prema drugima.

Ovo su neki od naših prijedloga i inspiracija za diskretno uređenje doma ili poslovnog prostora.

 

Ovaj članak bi sigurno htjeli pročitati i Vaši prijatelji. Podijelite ga, isprintajte ili pošaljite e-mailom!

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem