Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi na području grada Varaždina za 2020. godinu.

Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi na području grada Varaždina za 2020. godinu.

Grad Varaždin raspisao je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi na području grada Varaždina za 2020. godinu.

Sredstva potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Grada Varaždina za 2020. godinu, dodjeljuju se kao bespovratna sredstva za sljedeće programe:

1. Subvencija programa udruga i zadruga u poljoprivredi

2. Subvencija izravne prodaje poljoprivrednih proizvoda na Gradskoj tržnici u Varaždinu

Cjeloviti tekst Javnog poziva s pripadajućim obrascima:

Javni poziv otvoren je do 15. listopada 2020. godine. Sve informacije vezane za uvjete, kriterije i postupak dodjele potpora mogu se dobiti u Upravnom odjelu za upravljanje imovinom i gospodarstvo Grada Varaždina na tel. 629-315 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Izvor: uhov.hr

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i Vaši prijatelji. Podijelite ga, isprintajte ili pošaljite e-mailom!

                                                                          

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem