Za sve nezaposlene besplatne edukacije u sklopu projekta LEPEZA VŽ - prijavite se!

Za sve nezaposlene besplatne edukacije u sklopu projekta LEPEZA VŽ - prijavite se!

Varaždinska županija provodi projekt LokalnE inicijative za PoticanjE ZapošljavanjA u Varaždinskoj županiji LEPEZA VŽ.

U sklopu projekta osigurane su besplatne edukacije za nezaposlene, a građane pozivamo da se prijave na edukacije:

-          Poduzetništvo i poduzetničko okruženje

-          Financijsko planiranje

-          Marketing

Edukacije će se održavati u prostorijama Varaždinske županije, Franjevački trg 7, Varaždin. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 15. rujna 2020. godine na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 042/492-112. Nakon prijave će biti dostavljene sve dodatne informacije o edukaciji, kao i o samom terminu održavanja.

Projekt LokalnE inicijative za PoticanjE ZapošljavanjA u Varaždinskoj županiji LEPEZA VŽ vrijedan je gotovo dva milijuna kuna te se u potpunosti financira iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj je Varaždinska županija, a partneri su Hrvatski zavod za zapošljavanje – Regionalni ured Varaždin, Javna ustanova za regionalni razvoj Varaždinske županije, Razvojna agencija Sjever-DAN i udruga „Njezina druga šansa“.

Ostale podatke o projektu možete doznati na internetskoj stranici Varaždinske županije (www.vzz.hr) i na stranici projekta www.lepeza-vz.eu.

 

Izvor: varazdinska-zupanija.hr

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i Vaši prijatelji. Podijelite ga, isprintajte ili pošaljite e-mailom!

                                                                               

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem