13. Obrtnički ulični sajam - 12. rujan 2020.

13. Obrtnički ulični sajam - 12. rujan 2020.

I ovim teškim epidemiološkim vremenima nastojimo održati dobar duh varaždinskog obrtništva u okvirima koliko nam to COVID-19 dozvoljava. Po prvi puta ove godine, Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin za svoje članove organizira  Obrtnički ulični sajam u subotu 12. rujna 2020. godine, u vremenu od 8-14 sati na lokaciji Franjevački trg i Pavlinska ulica ispred FOI-a.

Biti će to 13. po redu takva manifestacija, pa vas ovim putem pozivamo da izađete na ulice našeg prekrasnog grada i ponudite našim sugrađanima malo vedrine i dobrog raspoloženja,  svojim proizvodima i uslugama.

Za sve članove Udruženja koji redovito plaćaju komorski doprinos, sajam je besplatan. Svi zainteresirani mogu se javiti najkasnije do 09.09.2020. na telefon 320-616 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kod prijave navedite i registarsku oznaku vozila kojim ćete dopremiti proizvode, radi ishođenja potrebnih dozvola za ulazak, te potrebu za priključkom struje. Napominjemo da se prilikom sudjelovanja svi izlagači moraju strogo pridržavati naputaka Stožera civilne zaštite i epidemiološke službe.

 

Izvor: uhov.hr

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i Vaši prijatelji. Podijelite ga, isprintajte ili pošaljite e-mailom!

                                                                    

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem