13. Obrtničke sportske igre

13. Obrtničke sportske igre

Hrvatska obrtnička komora je zbog epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj odgodila održavanje tradicionalnih Obrtničkih sportskih igara. Sukladno daljnjoj epidemiološkoj slici kao i iskazanom interesu obrtnika, postoji mogućnost da se 13. Obrtničke sportske igre održe od 22. do 25. listopada 2020. godine u Malom Lošinju.

Područne obrtničke komore, kao ni udruženja obrtnika, neće snositi troškove/dio troška transporta/boravka i slično, a vezane uz organizaciju Obrtničkih sportskih igara. Molimo sve obrtnike koji su zainteresirani za sudjelovanje na 13. Obrtničkim sportskim igrama da prijave izvrše do 4. rujna 2020. na 042 320 616 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Cijene smještaja Hotel Vespera, Mali Lošinj po posebnim uvjetima za sudionike Obrtničkih sportskih igara:

Cijena smještaja na bazi punog pansiona:

  • u dvokrevetnoj sobi kn 375,00 dnevno/po osobi
  • u jednokrevetnoj sobi kn 475,00 dnevno/po osobi

Cijena smještaja na bazi polupansiona:

  • u dvokrevetnoj sobi kn 345,00 dnevno/po osobi
  • u jednokrevetnoj sobi kn 445,00 dnevno/po osobi
  • u cijene je uključen PDV u iznosu od 13%
  • u cijene je uključena boravišna pristojba koja iznosi kn 10,00 po osobi i danu

 

Izvor: uhov.hr

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i Vaši prijatelji. Podijelite ga, isprintajte ili pošaljite e-mailom!

                                                                             

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem