Otvorenje izložbe slika iz ciklusa „Dokidanje okvira“ Lene Kramarić

Otvorenje izložbe slika iz ciklusa „Dokidanje okvira“ Lene Kramarić

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe slika iz ciklusa „Dokidanje okvira“ LENE KRAMARIĆ koje će se održati u petak, 10. srpnja u 20 sati, galerija Zlati ajngel, Varaždin, Gajeva 15.

Akademska slikarica Lena Kramarić rođena je u Zagrebu 1982. godine, a 2008. godine diplomirala je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Studij nastavlja na poslijediplomskom doktorskom studiju slikarstva. Godine 2020. završava dvogodišnju edukaciju za praktičare ekspresivne art terapije. Lana je i članica je Hrvatskog društva likovnih umjetnika i Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika te voditeljica umjetničke organizacije Genijator. Trenutno živi i radi u Dubrovniku.

Izložba ostaje otvorena do 26. srpnja 2020. godine. Najavu možete pogledati i na https://vimeo.com/436358251

Dobrodošli!

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem