Online tečaj pripreme za porod i dojenje

Online tečaj pripreme za porod i dojenje

Tečajevi pripreme za dojenje, u organizaciji Hrvatske komore primalja, kreću besplatno, na YouTubeu.

S obzirom na epidemiološke mjere koje onemogućavaju pripremne tečajeve za porod i dojenje uživo, Hrvatska komora primalja organizirala je online tečajeve za porod i dojenje.  U edukaciji namijenjenoj porodu možete naučiti što je to fiziološki porođaj, koja su porođajna doba, te o postupku koji se provodi pri dolasku u rodilište kao i još cijeli niz savjeta i informacija. 
 
U edukaciji namijenjenoj dojenju možete naučiti kako ispravno dojiti, koji je ispravan položaj bebe te kako otkloniti neke najčešće probleme koji se javljaju s dojenjem. Tečajeve možete pogledati OVDJE. 

 

Izvor: koronavirus.hr

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i Vaši prijatelji. Podijelite ga, isprintajte ili pošaljite e-mailom!

                                                         

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem