Sukulenti kao predivne dekoracije u domu

Sukulenti i kaktusi jedan su od najpopularnijih trendova ukrašavanja danas. Ne samo što sukulenti dodaju malo tropskog zelenila i svježine u svoju okolinu, već ih je i lako “održavati na životu”.

Iako su sukulenti vrlo otporni, također su i malo krhki jer su njihovi listovi puni vode. Sa samo malo volje možete saznati kako možete uzgajati i brinuti se za sukulente godinama! Dnevnu sobu možete osvježiti sukulentima ili ih možete koristiti i kao dodatke vašim ostalim dekoracijama. Ako u svom domu još uvijek nemate sukulente, stvarno bi ih trebali nabaviti! S njihovim nevjerojatno raznolikim repertoarom, evo nekoliko ideja o tome kako ukrasiti dom sukulentima.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem