13 odličnih ideja za uskrsne dekoracije

13 odličnih ideja za uskrsne dekoracije

Uskrs je pred vratima i zadnji je tren za ukrašavanje pisanica, ali i ukrašavanje cijelog doma u uskrsnom štihu. Obožavamo uradi sam projekte, a osobito uskrsne. Zabavni su, svečani i za većinu ne treba izdvajati puno vremena ni novca. Trava u ljusci jaja, zeko od salvete i prirodno obojena jaja! Pogledajte ove sjajne ideje za ukrašavanje te zajedno s djecom dajte oduška svojoj mašti te napravite zanimljive i unikatne ukrase.

Podijeli članak

Video sadržaj

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem