Ideje za ukrašavanje uskršnjih jaja

Bliži se Uskrs i vi tražite inspiraciju za ukrašavanje uskrsnih jaja, a ove godine bi baš htjeli probati nešto drugačije. U ovom videu vam donosimo nekoliko drugačijih, jednostavnih i jeftinih načina na koji ove godine možete ukrasiti uskrsna jaja.

Tako ovdje možete saznati kako da i sami izradite jaja u obliku dražesnih jednoroga. Donosimo vam i jednu elegantnu varijantu u obliku kombinacije zlatnih jaja i crno bijelog točkastog perja. I konačno, možete vidjeti kako jednostavno i potpuno besplatno, možete od ljuski jajeta dobiti vazice za poljsko cvijeće. Nadamo se da će vas ovaj video inspirirati da ove godine pokušate nešto novo u dekoraciji uskrsnih jaja.

 

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem