Uskrsni zeko od papira

Uskrsna dekoracija na štapićima prikladna za umetnuti u cvjetnjak, vazu ili neko drugo pogodno mjesto na prozoru, stolu, ormaru, polici itd. Može poslužiti i kao igračka djeci koja se vole igrati igre glumljenja.

Preporučujemo izradu zečića svima koji imaju viška vremena jer je to zaista easy DIY, odnosno lagano uradi sam projekt. Ovi zečići mogu biti fantastičan poklon za djecu prijatelja koji će vas posjetiti prije Uskrsa i za Uskrsno vrijeme.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem