OPG-ima na području Varaždinske županije besplatno oglašavanje na Vop portalu Varaždin

OPG-ima na području Varaždinske županije besplatno oglašavanje na Vop portalu Varaždin

S obzirom da od zatvaranja Varaždinskog placa primjećujemo kako su naši vrijedni OPG-i počeli nuditi svoje proizvode putem Facebooka, kako bi barem na neki način prebrodili krizu, odlučili smo kako ćemo za vrijeme obustave njihovog rada svim našim OPG-ima s područja Varaždinske županije, omogućiti da BESPLATNO OGLASE svoje proizvode i usluge putem Vop portala Varaždin! Nakon borbe s koronavirusom slijedi nova borba, a to je borba za spas naših obrtnika, malih poduzetnika, radnih mjesta, ali i OPG-ova, a to možemo samo kupovanjem njihovih proizvoda i usluga. 

 

 

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i Vaši prijatelji. Podijelite ga, isprintajte ili pošaljite e-mailom!

                                                         

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem