Stožera civilne zaštite Grada Varaždina - centar je miran i bez vidljivih oštećenja, ostanite u kućama i bez panike

Stožera civilne zaštite Grada Varaždina -  centar je miran i bez vidljivih oštećenja, ostanite u kućama i bez panike

Danas u 6.21 sati zabilježen je potres jačine 5,3 s epicentrom na području Zagreba, a podrhtavanje tla se osjetilo na području Varaždinske županije, izvijestili su iz Područnog ureda civilne zaštite Varaždin. U 7.01 sat zabilježeno je još jedno, slabije podrhtavanje tla, također s epicentrom kod Zagreba, koje se također osjetilo na području Varaždinske županije.

- Do 9.30 sati Centar 112 Varaždin zaprimio je dojavu o samo jednom lakšem oštećenju kuće u zapadnom dijelu županije, a dojave o ozljedama građana do tog vremena nisu zaprimljene – navode iz Područnog ureda civilne zaštite Varaždin.

Nakon potresa koji se osjetio i u Varaždinu, i poslije nekoliko manjih, iz Stožera civilne zaštite Grada Varaždina stiglo je izvanredno priopćenje:

- Centar je miran i bez vidljivih oštećenja. Građani ostali u kućama, bez panike. Prema informaciji iz Centra 112 nema ozlijeđenih, nema oštećenja infrastrukture neophodne za funkcioniranje života. Građani mirno ostanite u kućama. – poruka je građanima stožera Civilne zaštite Grada Varaždina.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem