U Županijskoj palači održan prijem za nagrađene poduzetnice iz Varaždinske županije

U Županijskoj palači održan prijem za nagrađene poduzetnice iz Varaždinske županije

Na Međunarodni dan žena, po peti je puta organiziran Kongres poduzetnica Hrvatske i regije, u organizaciji Ženskog poduzetničkog centra, najveće nevladine asocijacije koja okuplja više od 2.300 članica i članova, a u sklopu kojega se po prvi puta održala dodjela nagrada Najpoduzetnica u nekoliko kategorija.

U Županijskoj palači primili su ih župan Varaždinske županije Radimir Čačić i savjetnica župana Natalija Martinčević.  - Ponosni smo na uspjeh naših poduzetnica, a posebno kada se njihov rad i trud nagradi priznanjem na ovako velikom Kongresu. – rekla je Martinčević.

Ivana Ipša vlasnica je VOp portala Varaždin i digitalne marketinške agencije VOP od  2012. godine koja iste godine u Tehnološki parki Varaždin ulazi kao start up tvrtka. VOP je mala marketinška agencija koja je u zadnjih 8 godina ostvarila poslovnu suradnju s više od 400 klijenata iz regije Sjeverozapad.

U segmentu korporativnih komunikacija, strateškog planiranja i upravljanja komunikacijom na internetu i društvenim mrežama VOp nudi kontinuiranu podršku poduzetnicima, obrtnicima i opg-ima, koristeći pritom svjesnu, plansku i usmjerenu stratešku komunikaciju uz najmodernije multimedijalne alate, na offline i online platformama. VOp portal, obrtnici i poduzetnici imaju zajednički cilj – ojačati obrtništvo i poduzetništvo. Cilj je krajnjim korisnicima predstaviti proizvode i usluge što većeg broja domaćih lokalnih tvrtki. Portal kontinuirano prati godišnje aktivnosti oglašivača, pa možemo reći da tu nije riječ o jednokratnom oglasu već o kompletnoj i dugoročnoj promociji.

Prijem_Najpoduzetnice

Bernarda Cecelja (Varaždinske Toplice)  i Ivana Ipša (Varaždin) dvije su poduzetnice iz Varaždinske županije koje su na Kongresu poduzetnica u Zagrebu primile nagrade za svoju uspješnostBernarda Cecelja, vlasnica i direktorica tvrtke Bernarda d.o.o. primila je nagradu za Najpoduzetnicu u 2020. godini dok je Ivana Ipša, vlasnica VOP digitalne agencije, primila nagradu u kategoriji Naj inspiracija.

Varaždinske Toplice najveće su gradilište u Varaždinskoj županiji, a osim projekata koje provodi Županija veseli nas i suradnja s gđom Cecelja kroz ulaganja u zdravstveni turizam, smještajne kapacitete  i ugostiteljske objekte, od čega je jedan od restorana u 2019. godini, restoran Bernarda čiji je vlasnik upravo gđa Cecelja, uvršten na popis restorana Okusi varaždinskog kraja.

Turistička ponuda Varaždinske županije zasigurno će se obogatiti otvaranjem novog hotela u Varaždinskim Toplicama što nas posebno veseli. Varaždinska županija i digitalna agencija VOP čija je vlasnica Ivana Ipša, u posljednje dvije i pola godine njeguju odličnu suradnju na brojnim projektima, posebno onima kroz koje Županija podupire i promovira upravo varaždinske obrtnike i gospodarstvenike.

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem