Restoran Zlatne Gorice dobio je Michelinovu oznaku Bib Gourmand

Restoran Zlatne Gorice dobio je Michelinovu oznaku Bib Gourmand

HRVATSKA je od danas bogatija za dva restorana s prestižnom Michelinovom zvjezdicom, javili su iz HTZ-a.

Naime, restoranima Boškinac (Novalja) i LD Terrace (Korčula) dodijeljena je jedna Michelinova zvjezdica, dok su restorani Pelegrini (Šibenik), 360º (Dubrovnik), Monte (Rovinj), Noel (Zagreb) i Draga di Lovrana (Lovran) zadržali svoje zvjezdice. Uz to, na listu Bib Gourmand uvrštena su još dva restorana, čime se Hrvatska danas može pohvaliti s ukupno 70 restorana s Michelinovim oznakama. Rezultat je to tajnog obilaska hrvatskih restorana od strane profesionalnih inspektora Michelina, globalno najznačajnijeg i najpriznatijeg vodiča za restorane na čijim je stranicama objavljen popis za Hrvatsku, stoji u priopćenju HTZ-a.

Sjajna vijest za Varaždin i okolicu je da su upravo Zlatne Gorice dobile Michelinovu oznaku Bib Gourmand. Ova se oznaka dodjeljuje restoranima koji nude kvalitetne menije po pristupačnim cijenama, pa će stoga svi zaljubljenici istančanih gasto okusa Zlatnih Gorica osim prekrasnog pogleda na Varaždin i finim vinima moći uživati i u odličnoj hrani po odličnim cijenama. Čestitamo im od srca na dugogodišnjem radu i doprinosu turističkoj ponudi naše regije. Trud se uvijek isplati i na kraju bude nagrađen.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem