Plastične teglice u obliku životinjica

Sačuvajte svoje plastične boce kako biste kasnije mogli napravili ove simpatične mini teglice za cvijeće.

 

Ove slatke plastične teglice u obliku životinjica lako je napraviti pa njihova izrada predstavlja odličnu aktivnost kojom možete zabaviti svoje klince, a i zasigurno će mamiti poglede ostalih.

 

Potreban materijal

 • plastična boca
 • markeri raznih boja
 • škare
 • krpica za brisanje
 • akrilne boje
 • kist
 • biljka

 

Postupak

 1. Očistite i osušite plastičnu bocu.
 1. Zatim markerom na boci iscrtajte rub buduće teglice i uši Vaše male životinjice.
 1. Škarama odrežite označeni dio boce, i uklonite preostali višak plastike. Prebrišite teglicu krpom kako ne bi ostali tragovi markera.
 1. Željenom bojom obojite cijelu površinu i pustite da se osuši, ali onda ponovno obojite kako bi cijela površina bila ujednačena.
 1. Nakon što se sve dobro posušilo, ružičastim (ne mora nužno biti ružičasti) markerom iscrtajte trokutiće u ušima te nosić na licu.
 1. Crnim markerom tada nacrtajte oči, usta i brkove ili što već imate u planu.
 1. Nakon što ste sve prethodno napravili, preostalo je još samo staviti zemlju i cvijeće i Vaša teglica može početi mamiti poglede.

 

 

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji. Podijelite ga, isprintajte ili pošaljite e-mailom!

                                                         

 

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem