Napravite sami božićne ukrase za Vaš dom

Tražite ideje za savršene božićne ukrase koji nisu skupi, a ni kupljeni? Uz ovih nekoliko jednostavnih trikova možete sami napraviti svoje božićne ukrase kakve još nitko nije vidio.

 

Većinu stvari koje će vam trebati vjerojatno imate već kod kuće ili ih je izuzetno lako i povoljno nabaviti! Ove ukrase možete koristiti za bor, prozore, namještaj... Možete ih staviti na ukrasne girlande ili pak njima ukrasiti poklone.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem