Završeni 8. Dani vjenčanja u Varaždinu

Završeni 8. Dani vjenčanja u Varaždinu

Uz Gospodina Savršenog, izbora najsimpatičnijeg para, velike modne revije i pregršt zabavno-glazbenog programa - završili su 8. po redu Dani vjenčanja u Varaždinu.

 

Ovaj vikend, mnogobrojni posjetitelji i budući mladenci posjetili su Dane vjenčanja u Varaždinu kako bi uživali u najnovijim ponudama za vjenčanja. Dani vjenčanja sajamska su priredba kojoj je cilj okupiti sve tvrtke, obrtnike, udruge, OPG-ove i posjetitelje kojima je glavni interes vezan za organizaciju vjenčanja, proslava i svečanih događanja.

 

Budući mladenci samim posjetom sajmu mogli su na jednom mjestu obaviti većinu priprema za svoj veliki dan, počevši od izbora dvorane za vjenčanje, bajkovitih vjenčanica i svečanih odjela, fotografa, cvjećara, zlatara, raznih dekoracija i detalja, glazbenih sastava, usluge cateringa do odabira torti, kolača i još mnogo toga.

 

Posjetitelji su mogli vidjeti široku lepezu proizvoda i odabrati najbolje za sebe i najljepši dan u njihovom životu dok su se izlagači potrudili prikazati što reprezentativnije tako da su posjetitelji željno istraživali cijeli sajam.

 

Subotu su obilježili brojni plesni i glazbeni izvođači te modna revija by Snježana Radev – BROKAT. U nedjelju je uslijedio izbor najsimpatičnijeg para te velika modna revija uz posebnog gosta Miju Matića.

 

Hvala svim izlagačima i posjetiteljima na sudjelovanju i vidimo se iduće godine.

 

 

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i Vaši prijatelji. Podijelite ga, isprintajte ili pošaljite e-mailom!

                                                         

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem