Otvorenje izložbe varaždinskog slikara ŽIVKA TOPLAKA

Otvorenje izložbe varaždinskog slikara ŽIVKA TOPLAKA

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe varaždinskog slikara ŽIVKA TOPLAKA (1946.) koje će se održati u utorak, 15. listopada u 19 sati u galeriji Zlati Ajngel.

 

Izloženi će biti najnoviji radovi autora potaknuti doživljajem nizozemskog krajolika iz ptičje perspektive. Fascinacija rasterom parcela i borbe s morem za plodno tlo rezultiralo je tehnološkim spojem najranijeg Toplakovog bavljenja slikarstvom (ljevaonički bitumen) i akvarela po kojem je i najpoznatiji.

 

Izložba ostaje otvorena do 27. listopada.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem