Sezonski popečci od buče

Sezonski popečci od buče

Ako si se zasitila juhe od buče i već uživala u hrskavoj piti, vrijeme da je da pripremiš i ove brze i jednostavne popečke. Gotovi su za manje od 15 minuta, a količina je dovoljna za dva serviranja.

 


Sastojci:

  • 400 g naribane buče
  • 2-3 režnja češnjaka
  • ½ žličice origana
  • ½ žličice bosiljka
  • ½ žličice soli
  • 1 jaje
  • 100g brašna  

Priprema:

  1. Izmiksaj buču, jaje, češnjak, origano, bosiljak i sol.
  2. Potom dodaj brašno i sjedini smjesu.
  3. U tavi zagrij maslinovo ulje.
  4. Oblikuj popečke rukama tako da budu debeli otprilike 1 cm i peci ih dok ne poprime zlatnosmeđu boju. 

Predlažemo da ih poslužiš odmah, uz žlicu kiselog vrhnja

 

Izvor: gastro.24sata.hr

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji. Podijelite ga, isprintajte ili pošaljite e-mailom!

                                                         

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem