Kreativne ideje za uređenje vrta u duhu jeseni

Počinje jesen – najšarenije godišnje doba. Priroda će nam uskoro pokazati sve svoje mogućnosti transformacije. Imamo ideje – kako ukrasiti svoj vrt u jesenskom ruhu.

 

Želite li svoj vrt ukrasiti šarenim i toplim bojama, sada je pravo vrijeme za to. Počinje jesen – najraskošnije godišnje doba. Priroda će nam uskoro pokazati sve svoje mogućnosti transformacije. Prvi korak u uređenju Vaše jesenske oaze je uklanjanje ljetnica i biljaka koje će uskoro uvenuti. Jesen ne mora biti tmurna, uz naše savjete i vlastitu kreativnost, stvorite veseo i oku ugodan ambijent!

 

Izvor: dom2.hr

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji. Podijelite ga, isprintajte ili pošaljite e-mailom!

                                                         

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem