POZIV NA KONFERENCIJU ZA PODUZETNIKE „BRŽE I EFIKASNIJE DO RJEŠENJA SPOROVA“

POZIV NA KONFERENCIJU ZA PODUZETNIKE „BRŽE I EFIKASNIJE DO RJEŠENJA SPOROVA“

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Konferenciju za poduzetnike „Brže i efikasnije do rješenja sporova“ u organizaciji Odvjetničkog društva Horvat & Zebec & Bajsić Bogović, Hrvatske udruge za mirenje i Grada Varaždina.

 

Otvorenje konferencije održat će se u četvrtak 26. rujna u Varaždinu u konferencijskoj dvorani Palače Herzer (Franjevački trg 10) s početkom u 13:30 sati.

 

Konferenciju će otvoriti gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok te sudac Visokog trgovačkog suda Republike Hrvatske i predsjednik Hrvatske udruge za mirenje, dr. sc. Srđan Šimac.

 

Konferencija je prvenstveno namijenjena poduzetnicima koji se žele informirati o načinima kako brže i efikasnije riješiti sve sporove u poslovanju - od svakodnevnih sukoba unutar društva, do sporova vezanih za prisilnu naplatu svojih potraživanja. Predavači na Konferenciji su odvjetnici i registrirani izmiritelji s dugogodišnjim iskustvom u pravosuđu. Sudionicima konferencije će uz pomoć praktičnih primjera i radionica približiti mogućnost mirenja kao izvansudskog načina rješavanja sukoba i sporova, te prednosti mirenja za njihovo poslovanje.

 

 

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite e-mailom ili telefonom na niže navedeni kontakt.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Kontakt za medije:

 Enea Hasukić 

PR  & Strategic Communications Director

+385 91 222 0994

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

              Asset 11                 Asset 21                 Asset 31 

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem