ALAN FORD I HOMMAGE BRIXYJU

ALAN FORD I HOMMAGE BRIXYJU

Ove subote, 14.09., u povodu 95. obljetnice rođenja Nenada Brixyja (Varaždinske Toplice, 4.5.1924.) - novinara, romanopisca, prevoditelja, komediografa, pokretača i urednika brojnih časopisa, ali svakako najpoznatijeg po legendarnim prijevodima kultnog stripa  Alan Ford, čiji su se citati toliko uvriježili da ih koristimo u svakodnevnom govoru i danas, pozivamo Vas na druženje u atriju Starog grada u Varaždinskim Toplicama.

FB event je na stranici Varazdinske Toplice Tourist Boardhttps://web.facebook.com/events/459912531402826/

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem