Održavanje humanitarnog teniskog turnira zbog lošeg vremena prebačeno je na nedjelju, 15. rujna.

Održavanje humanitarnog teniskog turnira zbog lošeg vremena prebačeno je na nedjelju, 15. rujna.

Naime, na terenima TK-a Varteks, u subotu, 7. rujna, u Varaždinu se trebao održati deveti teniski turnir za pomoć djeci s poremećajima iz spektra autizma. Ipak, turnir je odgođen zbog lošeg vremena.

Turnir će biti organiziran kao turnir muških, ženskih i mješovitih parova. Cilj humanitarne akcije je sakupiti sredstva neophodna za kupnju neurofeedback uređaja za terapije za djecu s poremećajima iz spektra autizma, članove Udruge Pogled. Organizacijski odbor čine TK “Varteks”, Udruga za autizam “Pogled”, NC Lions Club Varaždin Millennium i Hrvatsko društvo skladatelja – HDS ZAMP, a pokrovitelji događanja su Grad Varaždin i Varaždinska županija.

U međuvremenu se svi zainteresirani i dalje mogu javljati te uplaćivati donacije na žiro račun NC Lions Cluba Varaždin Millenennium (OIB 35368977014) otvoren za potrebe ove humanitarne akcije: Privredna banka Zagreb, IBAN br. HR04 2340 0091 5110 2425 3; SWIFT CODE PBZGHR2X – s naznakom “Za humanitarni teniski turnir 2019.”

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem