Dokazano je: Svi se bolje osjećaju u prisutnosti najbolje prijateljice!

Dokazano je: Svi se bolje osjećaju u prisutnosti najbolje prijateljice!

 

 

Evo jedne lijepe vijesti koja će Vam sigurno nabaciti osmijeh na lice – za žene je dragocjeno vrijeme koje provode sa svojim prijateljicama i to ih čini stvarno sretnima!

Prema nedavno objavljenom istraživanju, vrijeme provedeno s prijateljicama žene čini ekstremno sretnima. Ova studija govori ne samo da 82 posto žena vrijeme provedeno u ženskom društvu smatra dragocjenim nego i da ga cijene puno više nego materijalne stvari.

Rezultati istraživanja pokazuju da dva puta više uživamo u druženju sa prijateljicama, nego recimo, kad nam netko daruje komad nakita, odemo na manikuru ili sebi priuštimo par novih cipela. To je potpuno razumljivo. Uostalom, dijamantne naušnice divno sjaje, ali nam sigurno ne mogu pomoći da prebrodimo krizu prekida ili nas počastiti pićem zato što smo dobili unaprjeđenje na poslu.

Kad su u pitanju stvari koje nam doista u životu znače, prijateljice se nalaze na vrhu naše liste prioriteta.

 

Izvor: Ljepotaizdravlje.hr

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem