Festival varaždinskih dvorišta, 6. i 7.7.2019.

Festival varaždinskih dvorišta, 6. i 7.7.2019.

Već punih pet godina Festival varaždinskih dvorišta simbolički označava početak ljeta, a njime i bogati kulturno-turistički program prepun događanja koja su Varaždinu i priskrbila naziv „grad festivala“.

Festival će se održati u subotu 6. srpnja od 10:00 do 14:00 sati i od 17:00 do 21:00 sat, te u nedjelju 7. srpnja od 10:00 do 14:00 sati.

Ove godine biti će otvoreno 14 dvorišta:
DVORIŠTE VUGRINEC, DVORIŠTE UMJETNIČKI – FINO/Dvorište Galerije Zlati ajngel, DVORIŠTE ART ŠTACUN, DVORIŠTE CVEK, DVORIŠTE KNJIGOVEŽNICE KANIŠKI, DVORIŠTE CENTRA ZA MLADE, PURGARSKO DVORIŠTE, DVORIŠTE ŽUPANIJSKE PALAČE –VRIJEME ZA VINTAGE, DVORIŠTE PALAČE PATAČIĆ-BUŽAN, JULIJANOVO DVORIŠTE, DVORIŠTE MUZEJA ANĐELA, DVORIŠTE PALAČE SERMAGE, PLIKINO DVORIŠTE i DVORIŠTE BUTKOVIĆ.

GASTRO PREDAH NA VRAŽDINSKI za vrijeme festivala za vas su pripremili:
RESTORAN AUGUST, A. Šenoe 12
RESTORAN BEDEM, V. Nazora 9
RESTORAN VERGLEC, S.S. Kranjčevića 12
RESTORAN DOMENICO, Trg slobode 7
AMERICAN BAR DOLLAR, I. Kukuljevića 6
BISTRO STRAUSS, I. Padovca 2
BANUS GRILL, Trg bana Jelačića 24

Cijena festivalskog jela s jednim pićem iznosi 60 kn.

Detaljan program možete vidjeti OVDJE.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem