Podržimo lokalno – dođite u subotu na drugi Županijski plac i uvjerite se u kvalitetu domaćih proizvoda

Podržimo lokalno – dođite u subotu na drugi Županijski plac i uvjerite se u kvalitetu domaćih proizvoda

Varaždinska županija vas poziva u subotu, 29. lipnja, na drugi Županijski plac koji će održati od 9 do 13 sati na Franjevačkom trgu. Bit će to prilika za kupnju proizvoda lokalnih proizvođača iz Varaždinske i okolnih županija.

Izložbeno-prodajni sajam, Županijski plac će ove subote okupiti 27 izlagača koji će prodavati cijeli raspon proizvoda, njihovih ruku djela – od voća i povrća, kaktusa i sukolenata, meda i pčelinjih proizvoda, proizvoda od heljde, kolača, vina, sokova, džemova, umaka, bučinog i drugih ulja, sireva, lavande, eko kozmetike do nakita, suvenira i handmade proizvoda. Izlagači dolaze iz Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske županije i Grada Zagreba.

Ovo će biti drugi po redu Županijski plac, manifestacija koju je pokrenula Varaždinska županija i organizira ju jednom mjesečno u suradnji s Turističkom zajednicom Varaždinske županije. Cilj Županijskog placa je promocija ponude lokalnih proizvođača.

Prvi Županijski plac održan je 18. svibnja na inicijativu predsjedavajuće Turističke zajednice i savjetnice župana, Natalije Martinčević, a budući da je naišao na oduševljenja izlagača, u planu je da Županijski plac postane tradicionalno događanje. Idući Plac održat će se 20. srpnja, a prijave za izlaganje otvorene su već sada.

Zainteresirane za sudjelovanje na trećem Županijskom placu organizator moli da se prijave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 10. srpnja. Besplatno sudjelovanje proizvođača i prilika za prodaju u samom centru grada ovaj sajam čine jedinstvenim.

Stoga vas pozivamo da i vi podržite lokalno i uvjerite se u kvalitetu domaćih proizvođača iz Varaždinske i okolnih županija.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem